KEDVES ANYUKA, FIGYELEM! A SZÁRAZ ÉS ATÓPIÁS BŐR IGENIS LEKÜZDHETŐ!

Szabadítsd meg csemetéd a gyermek ekcéma rémes bőrproblémáitól 7 napon belül - még akkor is, ha eddig semmi se segített

Egyedülálló bőrgyógyászati megközelítésünkkel a boldog mosoly és nyugodt alvás ismét mindennapossá válik.

4.7/5

4.6 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS

A legtermészetesebb és leghatékonyabb bőrgyógyászati megközelítés a KRÓNIKUSAN SZÁRAZ és ATÓPIÁS bőr megnyugtatására!

Kisgyermeke véresre vakarja magát a kíméletlen viszketéstől?A tünetek esténként fellobbannak? Akkor az alábbiak szó szerint …

MEG FOGJÁK VÁLTOZTATNI ÉLETÉT!

A száraz, piros,  viszkető és gyulladt bőr nem csak genetikai eredetű – allergia és nem megfelelő kezelés eredménye is lehet

Ha gyermeked bőrének állapota nyáron, a tengerparton sem javul, akkor nagy az esélye, hogy az atópia mellett esetleg allergia, kontakt dermatitisz vagy neurodermatitisz is állhat a háttérben.

„Megvizsgáltuk allergiára, és nem találtunk semmit!”

Sajnos az allergia csak nagyon ritkán mutatható ki ténylegesen, még kisgyermekek esetében is, ezért az allergológusok gyakran érzés alapján adnak tanácsot.

Poratka, állatszőr, asztma … mindezek gyakran vezetnek atópiás bőrhöz, mely leghatékonyabban az allergén kerülésével „kezelhető”.

A megfelelő krém általában eredményes, azonban csodákra mégsem képes azért, mert a gyermek érintkezik a problémát kiváltó allergénnel.

Megfigyelhető emellett, hogy egyre több gyerek esetében a bőrproblémák egyik kiváltója az elégtelen zöldség-és gyümölcsfogyasztás.

A zöldségek és gyümölcsök azért nagyon fontosak, mert rostokat tartalmaznak. Így támogatják a probiotikus egyensúlyt, és ezáltal a bőr természetes hidratációját.

Ha lurkód főleg szénhidrátokat, azaz cukrot fogyaszt, bőre jó eséllyel DEHIDRATÁLT.

A száraz és atópiás panaszoktól szenvedő gyermekeknél ez még hangsúlyosabb, mivel bőrük pH-ja lúgosabb, mint az optimális 4.7 körüli érték.

Más szóval …

A bőrgyulladásra hajlamos gyerekek bőre nem a normál értéket veszi fel (pH 4.7), hanem pH 6 körül ingadozik.

Mit okoz ez? Nos, a bőr legkülső rétegén (epidermisz) található enzimek nem szaporodnak elég gyorsan, így nem képeznek hidrolipid réteget, amely megvédi a bőrfelszínt a vízvesztéstől.

FONTOS: A dehidratált, repedezett felhám megannyi bőrproblémáért felelhet, beleértve a bakteriális fertőzéseket is, mely miatt számos gyermek került már sürgősségi osztályra.

A bőr mikrobiomjának védelme

Kortikoszteroidok használata nélkül

Ahhoz, hogy a kisgyermek bőre megvédhesse magát a nedvességveszteségtől, a felhámnak ideális életfeltételeket kell biztosítania a mikroorganizmusok számára.

Ez manapság egyre nehezebb, mivel a gyermekek egyre inkább elszigetelődnek a külvilágtól. Így a bőrük önvédelme nehezebbé válik, utat engedve olyan bőrbetegségek számára, mint amilyen a gyermek ekcéma is.

Ez egy ördögi körhöz vezet…

Minél jobban védjük a gyermeket a külső hatásoktól (pl. szél, hideg), azaz minél inkább kitesszük a melegnek, és fürdetjük meleg vízben, annál atópiásabb lesz a bőre! Ezt tovább fokozza a túlzott mennyiségű édességfogyasztás.

Atópia = felborult pH érték = PROBLÉMA!

A Chicatella jelenleg az egyetlen olyan cég Európában, mely egy olyan kenőcsöt fejlesztett ki, ami a bőr kémhatásának helyreállításával fenntartja a bőr mikrobiom-egyensúlyát.

Ez azt jelenti, hogy ideális életkörülményeket teremt az enzimek és baktériumok számára, illetve megköti a bőr természetes víz és olajtartalmát. Ezáltal úgynevezett hidrolipidet, avagy bőrgátat képez, amire a súlyosan száraz bőrfelszín önmagától nem képes.

A gyerekek Magyarország-szerte szeretik kenőcsünket

Kenőcseink kézzel készülnek.

Ne szalaszd el, már csak 113 termék maradt raktáron!

Ha bőrünk víztartalma megfelelő lenne, nem okozna számunkra problémát

Azonban a felhám mikrobiális egyensúlya egyedül nem elegendő az egészséges bőrhöz, különösen száraz és atópiás panaszok esetén.

Ezért, valahogy meg kell oldani a nedvesség bőrszövetekbe történő bezárását. Ennek titka az OKKLUZÍV krémekben rejlik.

Nedvességtartalom növelése = problémamentesség!

A Chicatella okkluzív kenőcsként képes utánozni, avagy helyettesíteni a bőr hidrolipid rétegét, így a víz nem tud belőle „elpárologni”.

Így a gyermek ekcéma tünetei nem súlyosbodnak tovább.

Okkluzív hatás = vízvisszatartás.

Ez mind egyszerűen hangzik …

… de valójában nagyon nehéz olyan krémet találni a piacon, amely tényleges okkluzív hatással bír, bőrkárosodás nélkül.

Sok esetben pedig, mikor már azt gondolod megtaláltad az alkalmas krémet, annak agresszív emulgeálószer-tartalma miatt mégsem érvényesül a jótékony hatás.

A számos termékben alkalmazott magas emulgeálószer-koncentráció a víz és olaj egyesítésével emulziót, azaz krémet képez.

Viszont, amikor felkened gyermeked bőrére a készítményt, az emulgeálószerek a rajta található vízhez és olajhoz is kötődnek. Így mosdáskor mindkettő távozik a bőrfelszínről, kiszárítva azt.

Miért használnak aggresszív emulgeálószereket a gyerekkozmetikumokban?

Mert az anyukák örülnek, ha a krém jól kenhető, és mert az felkenés után azonnal a selymes bőr érzetét kelti. Ez azonban hosszú távon sajnos egyre fokozódó irritációhoz és szárazsághoz vezet.

Ez arra készteti a szülőt, hogy még több terméket vásároljon, bízva a tünetek enyhülésében. A panaszokat viszont pont a készítmény huzamos használata váltja ki.

Ezt a webáruházak hozzászolásai is alátámasztják.

Nézd csak meg: legtöbbször a „bestsellerek” alatt olvasható, hogy azok milyen gyorsan beszívódnak, milyen könnyűek és puha érzetet kölcsönöznek a bőrnek.

Érted már a problémát?

A piacon kapható többi termékkel ellentétben a mi kenőcsünk ragacsos, mert nem tartalmaz durva emulgeálószereket.

Ezért, a sűrű, nehezebb állag elsőre meglepetést okozhat.

De pont ezek a tulajdonságok teszik olyan hatékonnyá abban, hogy az ekcéma gyerekeknél hatásosan javuljon.

Vásárlói vélemények

Az alábbi hiteles visszajelzések olyan valódi vásárlóktól származnak, akik a Chicatellával már megtették az első lépést a száraz bőr, és az irritáció kezelése felé. Krémünk megvásárlásával Te is jogosultságot szerzel a véleményírásra – ne habozz hát, oszd meg velünk tapasztalataidat!

Így csökkenthető otthon a gyermek ekcéma

Gyermekkori bőrgyulladások egyre korábban és gyakrabban jelennek meg!

Az ekcéma gyerekeknél világszerte 15-20%-ban üti fel a fejét. 

Bár a kiváltó okok a genetikában és táplálkozásban is keresendők, sok esetben az édesanyák nem megfelelő forrásokból történő tájékozódása vezet a problémák rosszabbodásához. A hiteltelen kijelentésekre épülő online csoportok, és az eladásorientált influenszerek tippjeit ugyanis nem tanácsos megfogadni. 

Sőt, még akkor sem szabad hinni az adott véleményvezérnek, ha az gyógyszerész mesterdiplomát szerzett – hiszen ez nem jelenti azt, hogy tisztában van a bőr működésével..

… az atópiás dermatitisz okozta problémákról nem is beszélve.

Az információátadás és lexikai tudás mellett ugyanis releváns tapasztalatokra is szükség van.

Mi jól ismerjük az atópiás bőr és ekcéma típusait, amit kiegészítettünk a világ minden tájáról minket felkereső anyák tapasztalataival. Mindez lehetővé tette kenőcsünk tökéletes formulájának megalkotását.

Az édesanyákkal való beszélgetéseink során számos olyan hibát ismertünk fel, melyeket a legtöbben tudattalanul elkövetnek, s tovább rontanak a gyermek ekcéma állapotán. Lássuk a legáltalánosabbakat:

MELEG VÍZBEN FÜRDETÉS – Mivel a víz pH értéke 7, eleve nem kedvez az atópiás bőrnek. Minél melegebb a víz, annál több természetes olaj távozik a bőrfelszínről, így az kiszárad.

Lehet, hogy a pancsolás kellemesen elálmosítja gyermeked, azonban a száraz bőr okozta vakarózás miatt az éjszakák mégsem lesznek pihentetők.

SZAPPANHASZNÁLAT – Ne dörzsöld szappannal a gyermeked, hát nem koszfoltos! Rengetegszer halljuk, hogy az anyukák ilyen-olyan szappant vásároltak, amitől javult gyermekük bőrének állapota. Persze, hogy így volt, hiszen előtte valószínűleg valami még aggresszívabbat használtak, azt cserélték le a szappanra!

A TÉNY az, hogy a bőrnek legtöbbször nincs is szüksége szappanra. Pláne ha atópiás! Tehát, ne nyúlj mosakodáshoz a szappan után, hacsak az orvos kifejezetten nem írja elő, vagy muszáj. És akkor is csak egy enyhébb fajtát használj, mértékkel!

TÚLZOTT OLAJHASZNÁLAT – A kevesebb néha több. Fürdesd meg gyermeked, töröld át gyengéden a bőrét, majd kendd be egy kis olajjal vagy krémmel. A kádba külön felesleges mindenféle fürdőolajat önteni!

A Chicatella hatékony formulája már több mint 3.217 magyar gyermeknek segített a gyermek ekcéma csillapításában

EGY TELJESSÉGGEL EGYEDÜLÁLLÓ ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Igaz, hogy nincs olyan termék a világon, ami minden bőrtípusnak megfelel. Kenőcsünk hatásos, azonban időnként mégis akad olyan, aki allergiás reakciót tapasztal valamelyik természetes összetevőre, (láttunk már olyan gyermeket, aki allergiás volt az olívaolajra) vagy egyszerűen nem működik számára a készítmény.

Ezért, ha gyermekednek nem használt a termékünk, visszafizetjük az árát! Csak lépj velünk kapcsolatba az [email protected] címen.

Ráadásul, a kenőcsöt sem kell visszaküldened, nyugodtan megtarthatod.

Ne maradj le!

Számos más látogató is nézi jelenleg a terméket.

Már csak 113 kenőcs maradt raktáron.

Hányat szeretnél?

2 x Chicatella
krém

2 x 55 ml

24040Ft

– Gazdaságos családi kiszerelés
– Vásárlóink legnépszerűbb választása
– INGYENES kiszállítás

1 x Chicatella
krém

1 x 55 ml

12020Ft

+ kiszállítási díj

Gyors

kézbesítés

A terméket nem kell

visszapostáznod

Biztonságos

vásárlás

1 éves

garancia

Kérdés nélküli

pénzvisszatérítés

Elégedettségi

garancia

Szakértői ajánlás az ekcéma kezelésére

A Chicatella elismert bőrgyógyászok által került megalkotásra. Hatékony formulája többéves szakértői munka eredménye, mely már ezrek életét változtatta meg.

Dr. Jasna Čuk Rupnik gyermekgyógyász

A dermatitisz bosszantó kihívás, mely kortól függetlenül az egyik leggyakrabban megjelenő bőrbetegség.

A Chicatella vízmegkötő tulajdonsága révén azonban eredményesen eltünteti az enyhe és akut tüneteket egyaránt.

További információk

Egy tégelyben 52 g kenőcs van.

Eltarthatósági ideje másfél év.

A termék felbontás után három hónapig használható fel.

Mivel természetes összetevőkből készült, javasoljuk, hogy hűvös helyen, vagy szobahőmérsékleten tárold.

A csomagokat minden hétfőn és csütörtökön szállítjuk, ami azt jelenti, hogy maximum 7 napon belül kézhez kapod.

A legtöbbször azonban sokkal hamarabb megérkeznek.


Aqua, lanolin, petrolátum, Olea Europea gyümölcsolaj, Calendula Officinalis virágkivonat, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, Cetearil-alkohol, Simmondsia Chinensis magolaj, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, bisabolol, allantoin, Retinil-palmitát citromsavban.

Hogyan kell használni?

Javasoljuk, hogy langyos vízzel mosdasd meg gyermeked, majd kis mennyiségben – határozott ujjmozdulatokkal – lassan masszírozd be a kenőcsöt a védendő testrészre.

Vékony rétegben és ismétlődő mozdulatokkal vidd fel. Ezt addig kell végezni, amíg a bőr kissé felmelegszik, és a készítmény teljesen felszívódik.

Sűrűbb állaga miatt a legegyszerűbb, ha meleg kézzel masszírozod be, hogy gyorsabban felszívódhasson.

Ha gyulladásos bőrfelületen alkalmazod, akkor finom körkörös modulatokkal kendd fel.

A száraz, repedezett, viszkető bőr reggel-este igényli a Chicatella használatát. Azonban legfeljebb napi 4 alkalmazás bőven elegendő a gyermek ekcéma hatékony visszaszorítására.

A testes textúra elsőre furcsának hathat, különösen arcra történő felkenéskor. De mindenképp érdemes elviselni a kissé ragacsos állagot, ugyanis az eredmény körülbelül három nap alatt már látható lesz.

FONTOS: Súlyos atópiás dermatitisz tüneteire alkalmazva a bőr az első néhány alkalmazás után kipirosodhat. Ez normális jelenség, és alapvetően azt jelenti, hogy a kenőcs hat.

Fontos azonban megkülönböztetni ezt a reakciót az allergiától! Ezért, előbb a könyökhajlatban teszteld a terméket. Viszketés, kipattogzás, felhólyagosodás esetén valószínűleg allergia lépett fel. Ilyenkor hagyd abba a használatot, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Összetevők

🐑 A lanolin okkluzív ápolást biztosít az atópiás, száraz vagy dehidratált bőr számára.

Természetes OKKLUZÍV hatás, amely puhává és rugalmassá teszi a bőrt, védi a kiszáradástól és segít megőrizni a nedvességtartalmát.

Emellett enyhíti a viszketést és megakadályozza a panaszok további súlyosbodását, különösen kisgyermekeknél, akik vakarózását nehéz megfékezni.

🔥 A körömvirág gyulladáscsökkentő és elősegíti a gyógyulást.

Ez a sokoldalú hatóanyag visszaszorítja az érzékenységet és irritációt, gyógyítja a sebeket, horzsolásokat és mindenféle égési sérülést, beleértve a napégést is.

Ezenkívül kivételes antimikrobiális hatása van, amely gátolja a baktériumok szaporodását.

🌸 Az allantoin regenerálja, hidratálja és puhítja a bőrt.

Gyorsabbá teszi a gyógyulást, meggátolja az irritációt, illetve segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát és puhaságát.

Emellett az elhalt hámsejtek eltávolításában is hatékony, minimalizálja a pórusok megjelenését, felfrissíti a bőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz neki.

🌵 Az aloe vera hozzájárul a bőr holisztikus és gyorsított gyógyulásához.

Ez a természetes csodanövény számtalan pozitív hatással rendelkezik a szépségápolásban.

Enyhíti a fájdalmat, méregteleníti és tisztítja a bőrt, valamint felgyorsítja a sebek, égési sérülések és allergiák gyógyulását.

🌼 A bisabolol bőrnyugtató és gyulladásgátló hatású.

Irritációcsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, így elősegíti a sérült bőrfelszín regenerációját.

A bisabolol mélyen behatol a bőrbe és lehetővé teszi a többi összetevő mélyebb beivódását, s így hatásuk teljes kifejtését.

🍈 Az olívaolaj hosszantartó hidratációt kölcsönöz a bőrnek.

Antioxidánsokkal táplál, így küzdi le a szárazságot és repedezettséget.

Mélytápláló és nyugtató hatással bíró univerzális szépségápolási termékként ismert.

🌱 A jojobaolaj helyreállítja a bőr öngyógyító képességét.

Hosszantartó hidratációt és gyulladáscsökkentést biztosít.

Ugyanakkor megakadályozza a pórusok eltömődését, ami a gyakorlatban kevesebb pattanást, ekcémát és más bőrproblémát jelent.

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük számodra a napjában többször beérkező visszatérő kérdéseket – így esélyes, hogy sajátjaidat is megtalálod köztük.

A Chicatella ekcéma krém alaposan a bőrbe zárja a hidratációt, így azt javasoljuk, zuhanyzás után melegítsd fel tenyereid közt, s úgy kendd az érintett területre.

A legoptimálisabb eredmény elérése érdekében, vidd fel vastagon a krémet, majd hagyd, míg teljesen beivódik.

Rutinszerű alkalmazása mellett bőröd egészségessé és puhává válik.

Sűrű állagából adódóan igencsak gazdaságos, hiszen már kis mennyiség használatával is elérhető a kívánt eredmény.

Tapasztalataink szerint átlagosan 1 hónap alatt fogy el egy tégely.

Akár korlátlanul, azonban nem szükséges megfürödnöd benne.

Azt ajánljuk, hogy legfeljebb napi 4 alkalommal vesd be.

☝️Psszt! Íme egy extra tipp: ha a kezeden használnád, felkenés után húzz pamutkesztyűt, és hagyd hatni egész éjszakán át – reggel örömmel tapasztalod majd, hogy a selymes bőr nem csak álom volt!

Alternatívaként, az orvosi gumikesztyű is megteszi, viselése azonban 1 óránál tovább nem tanácsos.

De mennyire! A Chicatella kortól függetlenül, bármilyen bőrfelületre felvihető.

Újszülöttek esetén a harmadik hónaptól tanácsoljuk használatát.

Valójában csaknem bárhol.

Elégedett vásárlóink arról számoltak be, hogy a krém kiválóan hatott a könyökhajlat, kéz, térd, fül, orr, kar, fejbőr, szemhéj és arc bőrének regenerálására.

Sőt, a Chicatella a puha ajkakért is felel, hogy csókjaid felejthetetlenek legyenek!😉

Leggyakrabban azok tették fel nekünk ezt a kérdést, akik friss sebre vitték fel a készítményt.

Habár bizonyos esetekben ez normális következmény, mégis azt ajánljuk, előbb várd meg a seb varasodását.

Nagyon erőteljes ekcéma esetén a krém bőrrel érintkezve viszkető vagy csípő érzést, esetleg bőrpírt okozhat. Mindez eleinte természetes lehet, azonban ha a kellemetlen tünetek 15 perc után sem csillapodnak, vagy netán erősödnek, akkor a termék allergiás reakciót váltott ki.

Ez extrém ritka eset, így nem valószínű, hogy érintett lennél. Viszont, ha mégis a fentieket tapasztalod, öblítsd le a felületet, és fordulj hozzánk a pénzvisszatérítésért.

Okkluzív krém lévén, egy gazdag textúrájú, vastag, sűrű, kissé ragacsos állagra számíts.

De ne aggódj, nem okoz kellemetlen érzést, hamar felszívódik, és engedi a bőröd lélegezni.

Nem. Egy teljes mértékben természetes alapanyagokból álló, nem allergizáló termékről van szó, így az mindenféle illatanyagtól mentes.

Ahogy jónak látod! Mindkét napszakban bátran használhatod.

Azonban, mivel a bőr regenerációja éjjel aktívabb, azt tanácsoljuk, lefekvés előtt kendd fel vastagabban.

Köszönjük,

hogy időt szántál mondanivalónk elolvasására.

Reméljük, hogy hamarosan hallunk felőled!

Minden jót,

A Chicatella csapata.

Utóirat

Szép volt! Mondandónk végére jutottál.

Mivel azon kevesek közé tartozol, akik az oldal aljára görgettek, elárulunk magunkról egy fontos dolgot. Mi egy becsületes szlovén cég vagyunk, akik elhivatottak a gyermek ekcéma és száraz bőr tüneteitől szenvedő csemeték életminőségének javításában.

Ezért, 3 évvel ezelőtt kifejlesztettünk egy olyan terméket, ami már többezer gyermeknek segített Európa-szerte, és amelyet most neked is szeretnénk felajánlani kipróbálásra.

Kattints a MEGRENDELÉS MOST gombra, és mi elküldjük számodra a kenőcsöt, hogy visszaadjuk gyermeked számára az önfeledt élet örömeit.

Ha a készítmény mégsem válna be, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal, hiszen annak teljes árát visszafizetjük. Sőt, még a csomagot sem kell visszapostáznod, nyugodtan megtarthatod!

Utó-utóirat

De jó, hogy még mindig itt vagy!

Szeretnénk, ha tudnád, hogy mi tényleg igyekszünk jobbá tenni ezt a világot.❤️