Ismerd meg alább jogi nyilatkozatunkat

És ha a végére értél, jutalmazd meg magad egy tégely Chicatellával!😉

Az AdviseMyStyle d.o.o. elkötelezett a webhelyen található információk naprakész és valósághű állapotának fenntartása mellett. Ha mégis szabálytalanságot tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk e-mailben ([email protected]), beleértve azt is, hogy az oldalon hol olvastad ezeket a bizonyos információkat. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Nem vagyunk felelősek a szabálytalanságokból vagy hiányosságokból eredő veszteségekért, sem az interneten történő információterjesztésből (pl. zavarokból vagy megszakításokból) eredő veszteségekért. Online űrlapok használatakor törekedünk arra, hogy a lehető legkevesebb kötelező mezőt kelljen kitölteni. Az AdviseMyStyle d.o.o. nem vállal felelősséget a webhelyen keresztül az AdviseMyStyle d.o.o. által közölt adatok, tanácsok vagy ötletek felhasználásából eredő veszteségekért.

A webhely és összetevőinek használatát az általános felhasználási feltételek korlátozzák. Az oldal használata feltételezi, hogy ismered és elfogadod az általános feltételeket.

Az e-mailben vagy online űrlapon kapott válaszokat és adatvédelmi kérdéseket ugyanúgy kezeljük, mint a leveleket. Ez azt jelenti, hogy legfeljebb egy hónapon belül számíthatsz a válaszunkra. Összetettebb kérelmek esetén egy hónapon belül tájékoztatunk, ha több időre van szükségünk, ami legfeljebb három hónap lehet.

Az általad a válaszok vagy kérések keretében megadott személyes adatokat az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően használjuk fel.

Az AdviseMyStyle d.o.o. minden lehetséges módon igyekszik megvédeni a rendszereit a jogellenes felhasználástól. Ez magában foglalja a legmodernebb technológián alapuló, megfelelő műszaki és szervezési döntéseket. Ennek ellenére az AdviseMyStyle d.o.o. nem vállal felelősséget a rendszerek harmadik fél általi jogellenes használatából eredő, a webhely felhasználóját ért közvetlen vagy közvetett károkért.

Az AdviseMyStyle d.o.o. nem vállal felelősséget a hiperhivatkozáson vagy más hivatkozáson keresztül elért webhelyek tartalmáért. A harmadik fél által kínált termékekre és szolgáltatásokra a harmadik fél általános szerződési feltételei vonatkoznak.

A webhelyen található minden tartalom az AdviseMyStyle d.o.o. szellemi tulajdonát képezi.

A tartalom másolása, sokszorosítása és bármilyen más módon történő felhasználása az AdviseMyStyle d.o.o. írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, kivéve és kizárólag a törvény által megengedett esetekben (például idézési jog), vagy ha bizonyos tartalmak kifejezetten engedélyezettek.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van a webhelyhez való hozzáféréssel vagy mással kapcsolatban, bármikor állunk rendelkezésedre e-mailben vagy közösségi média csatornáinkon.

Ne maradj le az egészséges bőr érzetéről

Elkeserítő a tartós vagy időszakosan kiújuló száraz bőr? Tudjuk – mi is jártunk a cipődben. Ideje végleg leszámolni az égő, viszkető, száraz bőr okozta kellemetlenségekkel.

Kényeztesd magad és szeretteid egy olyan krémmel, mely jótékony hatásai azonnaliak és maradandók.

2 x Chicatella
krém

2 x 55 ml

24040Ft

– Gazdaságos családi kiszerelés
– Vásárlóink legnépszerűbb választása
– INGYENES kiszállítás

1 x Chicatella
krém

1 x 55 ml

12020Ft

+ kiszállítási díj

Teljeskörű biztonság és megbízhatóság az alábbi fizetési módok használatával: